iMindMap is gestopt

De fabrikant van iMindMap, OpenGenius, is gestopt met de ontwikkelingen van iMindMap.

Dat vinden wij bij Radar Services, heel spijtig. Rudy Rensink, eigenaar van Radar Services en iMindMap Master Trainer, zegt over iMindMap: “het is wat mij betreft het mooiste Mind Map pakket wat er bestaat!”

Maar de fabrikant heeft besloten om iMindMap onderdeel te laten zijn van hun Cloud-software AYOA. Hierdoor kan online overal waar internet is, gewerkt worden met de Mind Maps. Ook kan je samen met anderen werken met iMindMap.

Radar Services heeft de licenties van OpenGenius verkocht, net zoals de licenties van Microsoft Office en dergelijke fabrikanten. Deze fabrikanten beslissen zelf wat ze met hun software doen, daar hebben wij geen invloed op. Van ons had iMindMap in de huidige vorm nog jaren verkocht mogen worden…

De Mind Map versie binnen AYOA is (nog) niet zo uitgebreid als iMindMap zelf, maar er kunnen prima Mind Maps mee gemaakt worden.

Kijk gerust eens rond op de website van AYOA en maak een gratis account aan om zelf te ontdekken wat AYOA voor jou/jouw organisatie, kan betekenen.


Het tijdspad:

 • 8 januari 2022
 • – Alle verkoop van iMindMap (zowel licenties als apps) wordt vanaf deze datum gestopt
  – de support loopt nog één jaar door
 • 10 januari 2023
  – iMindMap stopt
  – geen updates meer
  – geen support meer

Kortom, iMindMap ontwikkeling en support is dus gestopt per 10 januari 2023. Dit houdt niet in dat iMindMap niet meer werkt op de reeds geïnstalleerde computers. Ook nu zijn er organisaties die met een 7 jaar oude versie van iMindMap nog gewoon blijven werken. Dus ook u kunt, als er geen gekke dingen gebeuren met uw hard- en software en besturingssysteem, gewoon nog lange tijd blijven werken met iMindMap.
LET OP! Dit is géén toezegging of garantie!

BELANGRIJK!
Bovenstaande is overgenomen van de fabrikant van iMindMap, OpenGenius. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
Meer informatie hierover is te verkrijgen bij OpenGenius met het e-mailadres support@ayoa.com.